İİBF AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz, 2010/2011 Eğitim ve Öğretim yılı ilk Akademik genel Kurul Toplantısını, 6 Ekim 2010 tarihinde Dekanımız Sn. Prof. Dr. Ali Rıza ABAY başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda dekan yardımcıları,Bölüm başkanları  ve tüm bölümlerin akademik personeli hazır bulundu.

İİBF Akademik Genel Kurul Toplantısı, toplantıyı onurlandıran Rektör Yardımcımız Sn. Prof.Dr. Hüseyin YILDIRIM’ın konuşmasıyla başladı. Bu gibi toplantıların gelenekselleşmesinin önemini vurgulayan Sn. Yıldırım tüm öğretim elemanlarımıza başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diledi. Dekanımız Prof. Dr. Ali Rıza ABAY genel olarak; akademik ve idari hiyerarşi, eğitim-öğretim, akademik faaliyetler, fakültemizin fiziki yapısı ve kuruma aidiyet konuları üzerinde durdu. Özellikle daha etkin bir eğitim ve öğretim hizmeti sunulabilmesi hususundaki görüşlerin ele alındığı Akademik Genel Kurul Toplantısı, öğretim elemanlarının dilek ve temennilerini ifade etmesiyle son buldu.