2020/2021 YAZ OKULUNDA BAŞKA ÜNİVERSİTEDEN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

YAZ OKULUNDA BAŞKA ÜNİVERSİTEDEN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1-  Yaz Okulunda ders alınabilmesi için “Yaz Okulu Ders Alma Formu”  ve alınmak istenen derslerin içerikleri Danışmanınız ve Bölüm Başkanınız tarafından onaylanmalıdır.

2-  Yaz Okulu Ders Alma Formu öğrenci tarafından doldurularak danışmanına elden veya elektronik posta ile gönderilmelidir. Danışmandan dersleri alabileceğini belirten onay elden veya elektronik posta ile alınmalıdır.

3-  Yaz Okulundan ders alabilmeniz için;

a)Yerine sayılması istenen bir dersin kredisinin ders saatine bakılmaksızın, en az yerine sayılacak dersin kredisinin %65’ine eşit olması gereklidir.

b) Yerine sayılması istenen dersin içeriğinin en az %75’nin, yerine sayılacak dersin içeriği ile aynı olması gerekir.

4-  Yaz okulunda alınan derslerin notları bölümlere kapalı ve mühürlü olarak teslim edilmelidir.

5-  Ayrıca Notlar teslim edilirken  “Yaz Okulu Ders Alma Formu”nun bir kopyası da Bölüm Sekreterliğine teslim edilmelidir.

NOT: Yaz Okulu Ders Alma Formu için TIKLAYINIZ