2022 YKS KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

2022 YKS Yerleştirme sonuçlarına göre fakültemiz bölümlerini kazanan öğrencilerimizin kayıt işlemleri 22-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında Elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Elektronik kayıt kesin kayıttır. Bu kayıt yoluyla üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerin üniversitemize gelerek veya herhangi bir evrak getirerek kayıt yaptırmalarına gerek yoktur.

Ancak E-devlet üzerinden lise mezuniyet bilgilerine ulaşılamaması veya herhangi bir teknik sorun ile karşılaşılması durumunda öğrenciler kayıt işlemleri için 22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında belirlenen adrese gelerek istenilen belgelerle birlikte şahsen başvuru yoluyla veya noterden vekâletname getirildiği takdirde bir başkası aracılığı ile de kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

Konuyla ilgili detaylı duyuru aşağıda yer almaktadır. Elektronik kayıtta izlenmesi gereken adımlar duyuruda açıkça belirtilmiştir.

DUYURU METNİ için TIKLAYINIZ

Yeni öğrencilerimizi tebrik eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.