İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencileri İçin Online Sertifika Töreni Düzenlendi

Yalova Üniversitesi İİBF Fakültesi’nin Mikro Yazılım firması ile imzaladığı akademik iş birliği protokolü çerçevesinde hazırlanan ve müfredata eklenen “Bilgisayar Destekli Muhasebe Uygulamaları” dersi, 2020-2021 güz yarıyılında öğrencilerimiz ile buluştu. Dersi seçen ve başarı ile tamamlayan öğrencilerimizin bu başarısı, 22 Şubat’ta Microsoft Teams üzerinden düzenlenen sertifika töreni ile kutlandı.

Dersin öğretim elemanı Dr. Sinem Ateş’in açılış konuşması ile başlayan sertifika töreni sırasıyla İİBF Dekanı Prof. Dr. Metin Çancı, Mikro Yazılım Eğitim Kurumları İş Geliştirme Yöneticisi Ahmet Şagın ve Eğitim Kurumları Yöneticisi İlker Bekdemir, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özcan, İşletme Bölümü Muhasebe&Finansman ABD Başkanı Prof. Dr. Murat Azaltun ve öğrenci temsilcisi Hilal Çakmak’ın konuşmaları ile devam etti. Sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimizin isimlerinin okunması sonrasında iletilen dilek ve temenniler ile tören kapanışı yapıldı.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz. Öğrencilerimize bu imkânı sunma aşamasında emeği geçen değerli Mikro Yazılım yöneticilerine ve tüm İİBF ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.