Yalova Üniversitesi E-Ticaret Kulübü "Ticari ve Dijital Dönüşüm" Etkinliğini Gerçekleştirdi

Yalova Üniversitesi E-Ticaret Kulübü, 16 Aralık tarihinde 14:30- 16:30 saatleri arasında Yalova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Konferans salonunda Ticari Ve Dijital Dönüşüm Etkinliğini gerçekleştirdi.

Konuklarımız; Arçelik Ticari Strateji Ve Dönüşüm Program Yöneticisi Cihan YAŞIN ve ekip arkadaşlarının güzel sunumları ve hoş sohbetleriyle bilgi ve tecrübelerini Yalova Üniversitesi öğrencilerine aktardı. Öğrencilere ticari ve dijital dönüşümü nasıl gerçekleştirdiklerini, yola nasıl ve nereden başladıklarını, bu yolda ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını tüm samimiyetleriyle paylaştılar. Ve bu yolculuğun neden Harvard Üniversitesi’nde ders içeriği haline geldiğini, Omni Channel Dönüşüm projesinin ne olduğunu bizlerle paylaştılar.

Değerli tecrübelerini bizlerle paylaşan konuklarımıza ve bütün katılımcılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.