İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı 15 Eylül 2021 tarihinde Rektörlük konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör yardımcımız Sn. Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Sn. Prof. Dr. Metin ÇANCI ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personeli katılım sağladı.

Dekanımız Sn. Prof. Dr. Metin ÇANCI'nın konuşma ve sunumu ile başlayan toplantı rektör yardımcımız Sn. Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY'un geçmiş ve önümüzdeki akademik yıla dair konuşmaları ile devam etti. Sonrasında sırasıyla Bölüm Başkanlarımız bölümlere dair sunumlar gerçekleştirdi.

Toplantı; katılım sağlayan akademik personelin soru, görüş ve önerilerini dile getirmesinden sonra sona erdi.