İSTEĞE BAĞLI STAJ BAŞVURULARI (İİBF)

2019 yılı yaz döneminde isteğe bağlı staj yapacak öğrencilerimizin aşağıdaki adımları izleyerek ilgili tarihlerde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHİ: 10-24 Haziran 2019

BAŞVURU YERİ: Bölüm Sekreterlikleri

STAJ TARİHLERİ: 01 Temmuz - 09 Ağustos 2019 (Maksimum 30 gün olacak şekilde)

FORMLAR

STAJ İZİN FORMU (FORM-1) için TIKLAYINIZ.

KURUM STAJ ONAY FORMU (FORM-2) için TIKLAYINIZ.

STAJ BAŞVURU DİLEKÇESİ (FORM 3) için TIKLAYINIZ.

İZLENECEK YOL

1- Staj yapacak öğrenci öncelikle STAJ İZİN FORMU (FORM-1) nu bölüm başkanlığı ve dekan yardımcısına onaylatarak staj yapacağı kuruma gitmelidir.

2- Öğrenci staj yapacağı kuruma KURUM STAJ ONAY FORMU (FORM-2) nu onaylatmalıdır.

3- Öğrenci STAJ BAŞVURU DİLEKÇESİ (FORM 3) ni ekinde kurum tarafından onaylanmış  KURUM STAJ ONAY FORMU (FORM-2), kimlik fotokopisi ve transcript belgesi ile birlikte bölüm sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Öğrenci 24 Haziran 2019 tarihine kadar yukarıdaki üç adımı tamamlamalı ve FORM-3'ü ve eklerini  bölüm sekreterliğine teslim etmelidir.  Zamanında başvurusunu tamamlamayan veya eksik/hatalı belgesi olan öğrenciler staj yapamaz.