37. Akademik İlişkiler Kurulu

37. Akademik İlişkiler Kurulu Gözden Geçirme Toplantısı Ardından

Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) çeşitli üniversitelerde denetim kulüplerinin kurulması ve bu kulüplerde çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi konusunda önemli çalışmalar yürütmekte ve stratejik olarak bu konuya önem vermektedir. Bu çerçevede TİDE tarafından düzenlenmiş olan 37. Akademik İlişkiler Kurulu Gözden Geçirme toplantısı Garanti BBVA’nın ev sahipliği ile İstanbul’da yapılmıştır. Bu yıl Geleceğe Genç Bakış teması ile düzenlenen toplantıda Yalova Üniversitesi Denetim Kulübü 8 kişi ile temsil edilmiştir. Toplantıda TİDE’nin öğrencilerin gelişimi için 2019 yılında yaptığı etkinliklerle ilgili açıklamalar yapıldıktan sonra, 2020 yılında planlanan etkinlikler hakkında bilgiler verilmiştir. Programın denetim kulüpleri oturumunda Yalova Üniversitesi Denetim Kulübünü Yönetim Kurulu üyelerinden Selenay KOCAER temsil etmiştir. Konuşmasında 2019 yılında Yalova Denetim Kulübünün yaptıkları hakkında bilgi vermiştir. Programa ilk kez katılan kulüp üyelerimiz hem TİDE’yi hem de diğer üniversitelerin kulüp üyelerini daha yakından fırsatı bulmuştur. Yalova Üniversitesi olarak TİDE’ye, ev sahipliği olan Garanti BBVA’ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.