Kalite Güvence Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kalite Koordinatörlüğü akademik birimler ile başlatılan bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarının onuncusu gerçekleştirdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kalite temsilcileri, kalite koordinatörlüğü biriminden Prof. Dr. Murat Azaltun, Öğr. Gör. Yasemin Korkut, Öğr. Gör. Alp Eren Güney ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Feyyaz Zeren'in katılımlarıyla kalite güvence sistemi toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantıda daha önce gerçekleştirilen 16/08/2022 tarihli fakülte bölüm başkanları, fakülte kalite temsilcileri ve diğer ilgili personelin katılımıyla gerçekleştirilen ve YÖKAK tarafından Ekim ayı içerisinde yapılacak izleme programı, web sitelerinin aktif kullanımı, dış paydaşlar ile toplantıların önemi, Bologna ders içeriklerinin girilmesi, web sayfalarında kalite menüsü alt sekmelerinin görüşüldüğü toplantının ardından alınan kararların hayata geçirilip geçirilmediği ele alındı.