Öğrenci Kulüplerimizden İstanbul Teknopark'a Ortak Gezi Etkinliği

Akademik danışmanlığını Doç Dr. Yasin Galip Gençer'in yaptığı Ticaret ve Finans Kulübü ile akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Önden'in yaptığı  ile E-ticaret Kulübü İstanbul Teknopark'a gezi düzenledi.

Düzenlenen geziye Uluslararası Ticaret ve Finansman öğrencileri ile birlikte Mühendislik Fakültesinden öğrencilerimiz de katılım gösterdi.

İki kulübün ortaklığı ile düzenlenen gezi kapsamında;

FEV TÜRKİYE, TEI TUSAŞ,  ALBARAKA, TURKISH AIRLINES TECHNOLOGY şirketlerinin sunumları takip edildi. Yapılan sunumlarda öğrencilerimize teknoparktaki firmalar ile ilgili bilgiler sunuldu. Ayrıca kariyer planlamasıyla ilgili sunumlar yapıldı.

Öğrencilerimiz sunum aralarında İstanbul Teknopark şirketlerinin açmış oldukları standları gezip şirketlerle bire bir temas gerçekleştirdiler, bu vesileyle şirketlerle iş ve staj görüşmesi yapma imkanı buldular.

Etkinlikler sonunda öğrencilerimiz İstanbul Teknopark'ın çekilişine katılıp ödüller kazandılar.