TradeMaster Finans Laboratuvarı Açıldı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde İş Yatırım’ın katkılarıyla TradeMaster Finans Laboratuvarımız hizmete açıldı.

Laboratuvarda öğrencilerimiz yurtiçi ve uluslararası piyasalar, yatırım araçları, fx piyasaları hakkındaki teorik bilgilerini İş Yatırım'ın online işlem platformu olan TradeMaster'da uygulama olanağı bulacaklar, aynı zamanda İş Yatırım uzmanlarının piyasa bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşacakları ve günlük hayattaki uygulamaları derslere taşıyacakları bir finans laboratuvarı olarak kullanılacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vefik Arıca ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Metin Çancı Laboratuvar’ın açılışta hazır bulundular. Açılışın ardından İktisat bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Baki Demirel tarafından bir açılış dersi de yapıldı.